Brian Nygaard

Brian har været i musikunderholdningsbranchen siden 1987 og har naturligvis erhvervet sig en stor erfaring og har populærnumre på sin repertoireliste fra de seneste 5-6 årtier.

Brian fortæller, at det første nummer han lærte at spille på sin to-oktavs harmonika som dreng , var Gustav Wincklers Hvide måge. Siden er der kommet utallige hits ud gennem hans moderne keyboard og han er nu en efterspurgt musiker til både private fester og offentlige arrangementer.

Dette skyldes ikke mindst hans cder. Den første var dobbeltsinglen med Du er ingen Mona Lisa og Ferie på en Autobahn, som har ligget på samtlige af landets dansktoplister. Efterfølgende kom den fulde cd, Før, Nu og Fremover med endnu flere hitnumre og den seneste single, som er en forløber for næste cd-album “ med Vil du være min for evigt “  og lige nu kan man høre albummet Elsk Hele livet landets radiostationer i forskellige programmer og hitlister.

Brian Nygaard har på det seneste også allieret sig med sangerinden Ulrikke Jørgensen og trommeslageren Ronnie Østfeldt, som udgør BASSERNE, når de alle tre spiller sammen til forskellige arrangementer rundt om i landet.